Gå til hovedindhold

Tre fordele ved Syddjurs

Tæt på Aarhus

Nærheden til Aarhus gør, at du kan få hverdagslogistikken til at hænge fornuftigt sammen, hvis du eller din partner arbejder i Aarhus. Mere end 9.500 borgere pendler fra Syddjurs til arbejde hver dag. Og med Letbanen bliver der direkte adgang til Aarhus to gange i timen, så du kan bruge din tid på det, der tæller.

Mød familien Ottesen, der nyder at dyrke karrieren i Aarhus og familien i Syddjurs.

Råd til at leve

De gennemsnitlige kvadratmeterpriser er mere end 50 procent lavere end i Aarhus. Og du sparer knap 850 kroner på en vuggestueplads og cirka 350 kroner på børnehave om måneden. Til gengæld ligger den gennemsnitlige forældretilfredshed med dagpleje og vuggestue over 90 procent. Og vores største institution rummer 100 børn.

Mød familien Hoe, der både fandt drømmehuset og en institution, de er rigtig glade for, i Syddjurs.

En levende fritid

Naturen i Syddjurs er noget ganske særligt. Formet af de kolossale kræfter i ismasserne under den seneste istid for godt 15.500 år siden.

For dig og familien giver det uovertrufne muligheder for at boltre jer på en af Danmarks største ”naturlegepladser”. Hvad enten I dyrker UV-jagt, kitesurfing, mountainbike eller o-løb – eller bare elsker at gå på opdagelse i vild, betagende natur, som Syddjurs rummer mere end 40 typer af.

Syddjurs kan det hele. 

Mød familien Lauritzen, der trækker vejret gennem Syddjurs’ unikke friluftsmuligheder.