Gå til hovedindhold

Dagtilbud, skole og fritid

Gode pasningsmuligheder

I Syddjurs kan du vælge mellem en bred vifte af dagtilbud til dine børn, hvor leg, læring og udeliv er i højsædet. Uanset om du foretrækker dagpleje, vuggestue, integrerede institution, børnehave eller skovbørnehave, har du muligheden i Syddjurs. På tværs af tilbud arbejder vi hver dag med at pirre dine børns nysgerrighed, udvikle deres motorik og lære dem at omgås andre med empati. Og det sker i trygge og overskuelige rammer.

Fordi det er det, der tæller.

Bliv klogere på dine muligheder her.

Stærke skoler

I Syddjurs vil vi i tæt samarbejde med forældrene udvikle dygtige, engagerede og glade børn og unge. Gennem læring, trivsel og udvikling får de viden og færdigheder til at tackle de udfordringer, de møder i livet. Og fordi børn er forskellige, er det også vigtigt, at skoletilbuddene er det. Derfor finder du både geografisk spredte folkeskoler og privatskoler med eksempelvis kreative, boglige og lilleskole-profiler.

Se oversigten over skoler her.

Forrygende fritidsaktiviteter

Syddjurs råder over Danmarks største naturlegeplads. Her kan du bare slippe børnene fri, så de kan give den gas. ”Udenfor” er ikke noget, du behøver at planlægge. Naturen giver lejlighed til utroligt mange aktiviteter og magiske stunder midt i hverdagen. Og som om det ikke skulle være nok, kan ungerne stadig vælge mellem en lang række muligheder inden for sport, idræt, musik, kunst og kultur. What’s not to like?

Se et udpluk af mulighederne her.